Jawatan Kosong Lembaga Kenaf & Tembakau Negara November 2017

Jawatan Kosong Lembaga Kenaf & Tembakau Negara November 2017. Bagi anda yang berminat untuk bekerjaya denga Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara boleh berbuat demikian dengan memohon jawatan kosong yang di tawarkan.


IKLAN JAWATAN KOSONG LKTN 2017(NOVEMBER)
Warganegara Malaysia yang berkelayakan, komited dan berdedikasi adalah dipelawa untuk berkhidmat di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara bagi jawatan-jawatan seperti berikut:-

Jawatan Kosong

  • Pembantu Tadbir
  • Pembantu Ehwal Ekonomi
Untuk Maklumat Lanjut mengenai Iklan Jawatan Kosong ini boleh ke Laman Rasmi Lembaga Kenaf dan Tembakau NegaraCARA MEMOHON : 
  1. Permohonan jawatan boleh dibuat dengan menggunakan borang permohonan yang boleh didapati dari Ibu Pejabat, Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara, Peti Surat 198, Kubang Kerian, 15720 Kota Bharu, Kelantan ATAU MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN JAWATAN KOSONG.
  2. Tarikh tutup permohonan ialah pada 16 NOVEMBER 2017 (KHAMIS). 
  3. Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dikemukakan kepada : 

Pengarah Khidmat Pengurusan
Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara
Peti Surat 198, Kubang Kerian
15720, Kota Bharu
Kelantan.

CATATAN AM : 

(a) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga. 

(b) Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan anda tidak berjaya. 

(c)  Permohonan yang lewat diterima dan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan. 

(d) Pemohon daripada Pegawai-pegawai sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing dan pastikan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang di kemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Jawatan Kosong Lembaga Kenaf & Tembakau Negara November 2017"

Post a Comment